نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که پختم: یک تجربه شیرین




لذت آشپزی: بهترین غذایی که پختم

سلام به همه دوستداران آشپزی! امروز می‌خوام تجربه‌ام رو درباره بهترین غذایی که تا حالا پختم باهاتون به اشتراک بذارم. راستش انتخاب بین این همه غذای خوشمزه کار سختیه، اما یه غذایی هست که همیشه تو ذهنم می‌درخشه و اون هم. . .

. . . خورشت فسنجون با طعم بهشتی! شاید بپرسید چرا فسنجون؟ خب بذارید براتون تعریف کنم.

  • ✳️اولین بار که فسنجون پختم، یه فاجعه تمام عیار بود! گردوها سوخت، مرغ‌ها خشک شدند و طعمش هم اصلا اون چیزی که باید باشه نبود.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️اما من ناامید نشدم. از مادربزرگم که استاد مسلم فسنجون بود، کمک گرفتم.
  • ✳️مادربزرگم یه سری راز و رمزهای کوچیک ولی مهم رو بهم یاد داد.
  • ✳️مثلا اینکه گردوها رو باید خیلی آروم و با حرارت کم تفت داد تا نسوزن و روغن بندازن.
  • ✳️یا اینکه مرغ رو باید قبل از اضافه کردن به خورشت، کمی تفت داد تا خوش طعم تر بشه.
  • ✳️و البته مهمترین نکته، بهره‌گیری از رب انار مرغوب و ملسه.
  • ✳️بعد از اون، هر بار که فسنجون پختم، بهتر و بهتر شد.
  • ✳️تا اینکه یه روز، یه فسنجون پختم که واقعا بی‌نظیر بود.
  • ✳️رنگش عالی بود، طعمش ملس و دلپذیر و عطرش کل خونه رو پر کرده بود.
  • ✳️همه کسایی که خوردن، کلی تعریف کردن و گفتن که بهترین فسنجونی بوده که تا حالا خوردن.
  • ✳️اون روز، من واقعا حس کردم که به یه موفقیت بزرگ تو آشپزی رسیدم.
  • ✳️از اون موقع به بعد، فسنجون همیشه یکی از غذاهای مورد علاقه من بوده.
  • ✳️هر وقت دلم یه غذای خوشمزه و مجلسی بخواد، فسنجون انتخاب اولمه.
  • ✳️البته بگم که هنوزم سعی می‌کنم هر بار یه کم بهترش کنم.
  • ✳️مثلا یه بار امتحان کردم توش یه کوچولو زعفرون بریزم، خیلی خوشمزه شد!
  • ✳️یه بار هم یه کم پوره کدو حلوایی اضافه کردم که یه طعم متفاوت بهش داد.
  • ✳️در کل، آشپزی یه سفره بی‌پایانه و همیشه میشه چیزهای جدیدی یاد گرفت و امتحان کرد.
  • ✳️و فسنجون برای من، یه نماد از این سفره بی‌انتهاست.
  • ✳️امیدوارم شما هم از پختن فسنجون لذت ببرید و یه غذای خوشمزه و به یادموندنی درست کنید.

تو نی نی سایت هم خیلی بحث درباره فسنجون و فوت و فن هاش دیدم. خیلی از خانم ها از تجربه هاشون گفتن.

یه بار یه خانومی نوشته بود که برای اینکه فسنجونش روغن بندازه، یه تیکه یخ میندازه توش! یه خانوم دیگه هم گفته بود که یه کم پودر لیمو عمانی اضافه میکنه.





بهترین غذایی که پختم: سفر به طعم‌ها با الهام از نی نی سایت

بهترین غذایی که پختم: سفر به طعم‌ها با الهام از نی نی سایت

خورشت فسنجان مجلسی: جادوی گردو و رب انار

داستان از آنجا شروع شد که در نی نی سایت، تاپیکی درباره فسنجان دیدم.همه از فوت و فن‌های پخت یک فسنجان اصیل و خوشمزه حرف می‌زدند.با خودم گفتم امتحانش ضرری نداره!اولین قدم، انتخاب گردوی مرغوب بود.یادم هست یکی از کاربران نی نی سایت تاکید داشت گردوی چرخ شده رو کمی تفت بدید تا روغن بندازه و خورشت خوش‌طعم‌تر بشه.راست می‌گفت!رب انار ملس هم رمز دیگه ای بود که از همون تاپیک یاد گرفتم.بهره‌گیری از رب انار باکیفیت، طعم و رنگ خورشت رو دگرگون می‌کنه.مرغ رو هم جداگانه تفت دادم و بعد به خورشت اضافه کردم.

شعله رو کم کردم و گذاشتم حسابی جا بیفته.

بوی خورشت کل خونه رو پر کرده بود.وقتی همسرم از سر کار اومد، با دیدن و بوییدن فسنجان، کلی ذوق کرد.اعتراف کرد که بهترین فسنجانی بوده که تا حالا خورده!این تجربه بهم نشون داد که میشه با کمی دقت و حوصله و البته بهره‌گیری از تجربیات دیگران، غذاهای فوق‌العاده‌ای پخت.از همه خانم های کدبانوی نی نی سایت ممنونم که این دستور پخت عالی رو به اشتراک گذاشتن.

زرشک پلو با مرغ زعفرانی: طعمی به یاد ماندنی

برای یک مهمانی شام خانوادگی، تصمیم گرفتم زرشک پلو با مرغ زعفرانی درست کنم.توی نی نی سایت دنبال دستور پخت گشتم و بالاخره یه دستور عالی پیدا کردم.مرغ رو با پیاز و ادویه‌های معطر حسابی تفت دادم.زعفران دم کرده هم بهش اضافه کردم تا عطر و طعمش بی‌نظیر بشه.برنج رو هم آبکش کردم و با زرشک تفت داده شده و کره مخلوط کردم.ظاهرش هم خیلی شیک و مجلسی شد.موقع سرو، همه از طعم و عطر غذا تعریف کردن.زرشک پلو با مرغ زعفرانی من حسابی گل کرد!یکی از نکات مهمی که از نی نی سایت یاد گرفتم، این بود که قبل از اضافه کردن زرشک به برنج، اون رو کمی توی آب خیس کنم تا نرم بشه.

این کار باعث میشه زرشک هنگام تفت دادن نسوزه و طعمش بهتر حفظ بشه.

واقعاً طعم زرشک پلو با مرغ زعفرانی که اون شب درست کردم، هنوز هم زیر زبونمه!

کتلت خوشمزه و ترد: نوستالژی کودکی

کتلت یکی از غذاهای نوستالژیک بچگی همه ماست. من هم همیشه دلم می‌خواست یه کتلت خوشمزه و ترد درست کنم. توی نی نی سایت یه تاپیک دیدم که درباره راز و رمزهای یه کتلت عالی صحبت می‌کرد. یکی از رازها بهره‌گیری از سیب زمینی خام رنده شده بود. این کار باعث میشه کتلت تردتر بشه. راز دیگه هم اضافه کردن یه قاشق آرد سوخاری به مایه کتلت بود. آرد سوخاری هم باعث میشه کتلت منسجم‌تر بشه و هنگام سرخ شدن وا نره. بعد از درست کردن مایه کتلت، اون رو به شکل دلخواه درآوردم و توی روغن داغ سرخ کردم. کتلت‌ها حسابی طلایی و خوشرنگ شده بودن. طعمش هم فوق‌العاده بود!خانواده‌م خیلی از کتلت‌های من خوششون اومد و همه با لذت خوردن. ممنون از نی نی سایت بابت این دستور پخت عالی!

نوشته های مشابه
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا