نی‌ نی سایت

آشپزی های جدید و تجربه های نی نی سایتی ها: 18 ایده خوشمزه

آشپزی کردن فقط یک نیاز نیست، بلکه یک هنره و فرصتی برای خلاقیت! در این پست، میخوایم 18 تا از تجربه های جدید و جذاب آشپزی که کاربران نی نی سایت به اشتراک گذاشتن رو با هم مرور کنیم. این تجربیات میتونه ایده های خوبی برای تنوع بخشیدن به غذاهاتون باشه.

این لیست شامل دستور پخت های ساده، ترفندهای آشپزی و پیشنهادهای جالبی هست که ممکنه تا حالا بهشون فکر نکرده باشید. پس با ما همراه باشید:

  • ✳️خوراک مرغ با سس انار و گردو: طعم بی نظیر و متفاوت
  • ✳️کیک شکلاتی خیس بدون نیاز به فر: یه کیک خوشمزه برای روزهای گرم
  • ✳️سالاد کینوا با سبزیجات و لیمو: یه وعده غذایی سالم و پرانرژی
  • ✳️املت اسپانیایی با سیب زمینی و پیاز: یه صبحانه یا شام مقوی
  • ✳️خورشت قیمه بادمجان با طعم اصیل: یه غذای سنتی خوشمزه
  • ✳️سوپ کدو حلوایی با زنجبیل و دارچین: یه سوپ گرم و دلچسب برای فصل پاییز
  • ✳️پاستا آلفردو با قارچ و مرغ: یه پاستای خوشمزه و سریع
  • ✳️فلافل خانگی با نخود خیس خورده: یه غذای گیاهی سالم و خوشمزه
  • ✳️میرزا قاسمی با طعم دودی: یه پیش غذای خوشمزه و اصیل شمالی
  • ✳️آش رشته با کشک و نعناع داغ: یه آش سنتی و مقوی
  • ✳️کباب تابه ای با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای: یه کباب ساده و خوشمزه
  • ✳️عدس پلو با کشمش و خرما: یه غذای مقوی و خوشمزه
  • ✳️کتلت گوشت با سیب زمینی رنده شده: یه کتلت ترد و خوشمزه
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️دلمه برگ مو با طعم ملس: یه غذای خوشمزه و مجلسی
  • ✳️زرشک پلو با مرغ زعفرانی: یه غذای مجلسی و خوش طعم
  • ✳️ته چین مرغ با ماست و زعفران: یه غذای خوشمزه و مجلسی
  • ✳️شیرینی نخودچی خانگی: یه شیرینی خوشمزه و نوستالژیک
  • ✳️حلوا ارده با گردو: یه دسر خوشمزه و مقوی

یادتون نره که آشپزی یک تجربه شخصیه و میتونید با تغییر دادن دستور پخت ها، طعم مورد علاقه خودتون رو پیدا کنید.

نوش جان!




آشپزی های جدید و تجربه های نی نی سایتی


آشپزی های جدید و تجربه های نی نی سایتی

1. پخت کیک اسفنجی بدون فر، با قابلمه!

خیلی ها تو نی نی سایت گفتن میشه! با شعله پخش کن و دم کنی میشه کیک پخت. واقعا شد! بافتش عالی بود!فقط باید حواستون به حرارت باشه، خیلی کم باشه که ته نگیره. من دستور پخت رو از یه تاپیک برداشتم و دقیقا همون کارها رو انجام دادم. نتیجه اش عالی شد. فقط یه کم بیشتر طول کشید تا بپزه، حدود 45 دقیقه. این دفعه طعم دارچین زدم، دفعه بعد میخوام وانیلی درست کنم. کف قابلمه رو چرب کردم و آرد پاشیدم. حتما امتحانش کنید، برای کسایی که فر ندارن عالیه.

2. خورشت قیمه نذری، با رازهای نی نی سایتی!

همه می گفتن گوشت رو جدا تفت بدین و پیاز داغ فراوون بزنید. امتحان کردم و طعمش خیلی بهتر شد. رب رو هم جدا تفت دادم تا رنگش باز بشه. یه کم زعفرون هم اضافه کردم، عطرش محشر شد. لیمو عمانی رو هم سوراخ کردم و نیم ساعت آخر انداختم تو خورشت. بعضی ها می گفتن یه قاشق چایخوری گلاب هم آخرش اضافه کنید، من امتحان نکردم هنوز. سیب زمینی ها رو هم جدا سرخ کردم و موقع سرو اضافه کردم. نتیجه اش این شد که همه تعریف کردن و گفتن خیلی خوشمزه شده.

3. مرغ سوخاری خانگی، ترد و خوشمزه

توی نی نی سایت خیلی در مورد پودر سوخاری خونگی و رازهای ترد شدنش صحبت شده بود. من مرغ رو توی مخلوط شیر و تخم مرغ خوابوندم و بعد توی آرد و ادویه ها و بعد پودر سوخاری غلتوندم. روغن باید خیلی داغ باشه و مرغ ها رو توش بندازین تا طلایی بشه. بعضی ها می گفتن پودر سیر هم بزنید به پودر سوخاری، من زدم و خیلی خوب شد. برای اینکه تردتر بشه، یه بار سرخ کردم و بعد دوباره گذاشتم یه کم دیگه سرخ بشه. با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ عالی شد. بچه ها خیلی دوست داشتن.

4. کوکو سبزی مجلسی، پفکی و خوشرنگ

راز کوکو سبزی پفکی رو از نی نی سایت یاد گرفتم! باید یه کم آرد و بکینگ پودر بزنید. سبزی کوکو باید خیلی ریز خرد بشه. من یه کم گردو هم توش ریختم، خیلی خوشمزه شد. تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا پف کنه. روغن باید داغ باشه و کوکو رو توش بریزید. وقتی یه طرفش سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه. برای اینکه خوشرنگ بشه، یه کم زردچوبه هم بهش اضافه کنید.

5. پیتزای خانگی، با خمیر جادویی!

خمیر جادویی رو از نی نی سایت یاد گرفتم و واقعا جادوییه!خمیرش خیلی نرم و لطیفه و پیتزا رو خیلی خوشمزه می کنه. برای مواد روی پیتزا هر چی که دوست دارین می تونین بریزین. من قارچ، فلفل دلمه ای، سوسیس و کالباس ریختم. پنیر پیتزا رو هم فراوون ریختم. فر رو از قبل گرم کردم و پیتزا رو گذاشتم توش تا بپزه. نتیجه اش یه پیتزای خوشمزه و خونگی شد.

6. سوپ جو، مقوی و خوش طعم

تو نی نی سایت خیلی در مورد خواص سوپ جو برای سرماخوردگی گفته شده بود. من جو پرک رو با آب مرغ گذاشتم بپزه. هویج، سیب زمینی و پیاز رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم. جعفری و گشنیز رو هم ریز خرد کردم و آخر سر بهش اضافه کردم. یه کم آبلیمو هم بهش زدم. برای لعاب دار شدن سوپ، یه قاشق آرد رو تو آب سرد حل کردم و بهش اضافه کردم. خیلی مقوی و خوش طعم شد.

7. عدس پلو، با کشمش و خرما

عدس پلو با کشمش و خرما رو از یه تاپیک تو نی نی سایت یاد گرفتم. عدس رو جدا پختم. برنج رو هم آبکش کردم. کشمش و خرما رو تفت دادم. عدس و کشمش و خرما رو با برنج مخلوط کردم. ته دیگ سیب زمینی گذاشتم و برنج رو روش ریختم. خیلی خوشمزه و مقوی شد.

8. آش رشته، نذری و خوشمزه

رازهای آش رشته خوشمزه رو از نی نی سایت یاد گرفتم. حبوبات رو از قبل خیس کردم و پختم. سبزی آش رو خرد کردم. پیاز داغ و سیر داغ فراوون درست کردم. رشته آش رو اضافه کردم. کشک رو هم رقیق کردم و بهش اضافه کردم. با نعناع داغ تزیین کردم.

9. شله زرد نذری، خوش عطر و طعم

شله زرد رو از نی نی سایت یاد گرفتم و عالی شد. برنج رو از شب قبل خیس کردم. زعفرون رو دم کردم. شکر رو اضافه کردم و گذاشتم غلیظ بشه. گلاب و هل هم بهش اضافه کردم. با دارچین و خلال بادام تزیین کردم. همه تعریف کردن و گفتن خیلی خوشمزه شده.

10. کتلت گوشت، ترد و خوشمزه

کتلت گوشت رو با روش نی نی سایتی ها درست کردم. گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، و تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم. ادویه ها رو هم اضافه کردم. تو روغن داغ سرخ کردم. برای اینکه ترد بشه، یه کم آرد سوخاری هم بهش اضافه کردم. با گوجه و خیارشور سرو کردم. بچه ها خیلی دوست داشتن.

11. سالاد الویه، خوشمزه و مجلسی

راز خوشمزه شدن سالاد الویه رو از نی نی سایت یاد گرفتم. سیب زمینی، تخم مرغ و مرغ رو پختم و خرد کردم. خیارشور رو هم ریز خرد کردم. سس مایونز، آبلیمو و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم. همه مواد رو با هم مخلوط کردم و تو یخچال گذاشتم تا خنک بشه. بعضی ها میگن یه کم نخود فرنگی هم بهش اضافه کنید. برای تزیین از هویج و خیارشور استفاده کردم.

12. فرنی، ساده و مقوی

فرنی رو از نی نی سایت یاد گرفتم، خیلی راحته!آرد برنج رو با شیر مخلوط کردم. شکر رو هم اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه. گلاب رو هم آخر سر اضافه کردم. با دارچین تزیین کردم. برای بچه ها خیلی خوبه. خیلی سریع و آسون آماده میشه.

13. میرزا قاسمی، اصیل و خوشمزه

طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل رو از نی نی سایت پیدا کردم. بادمجون ها رو روی آتیش کباب کردم. پوستشون رو کندم و ساطوری کردم. سیر و پیاز رو تفت دادم. گوجه فرنگی رنده شده رو بهش اضافه کردم. بادمجون ها رو هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه. تخم مرغ ها رو هم توش شکوندم.

14. کشک بادمجون، سنتی و لذیذ

بهترین دستور کشک بادمجون رو تو نی نی سایت پیدا کردم!بادمجون ها رو سرخ کردم. پیاز داغ و سیر داغ درست کردم. بادمجون ها رو له کردم و با پیاز داغ و سیر داغ مخلوط کردم. کشک رو رقیق کردم و بهش اضافه کردم. با نعناع داغ و گردو تزیین کردم. خیلی خوشمزه شد.

15. دلمه برگ مو، ترش و شیرین

یه دستور عالی برای دلمه برگ مو توی نی نی سایت پیدا کردم. برگ مو ها رو جوشوندم. برنج، گوشت چرخ کرده، سبزی دلمه و لپه رو با هم مخلوط کردم. ادویه ها رو هم اضافه کردم. برگ مو ها رو پر کردم و تو قابلمه چیدم. روش آب و رب انار ریختم و گذاشتم بپزه. طعمش ترش و شیرین و خیلی خوشمزه بود.

16. حلوا، سنتی و خوشمزه

راز حلوا خوشرنگ رو از نی نی سایت یاد گرفتم. آرد رو تفت دادم تا رنگش عوض بشه. روغن و کره رو اضافه کردم. شربت رو جدا درست کردم و بهش اضافه کردم. مرتب هم زدم تا حلوا جمع بشه. با پسته و بادام تزیین کردم. خیلی خوشمزه شد.

17. کباب تابه ای، سریع و خوشمزه

یه دستور کباب تابه ای فوری تو نی نی سایت دیدم و امتحان کردم. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم. تو تابه پهنش کردم و گذاشتم روی حرارت تا بپزه. وقتی یه طرفش سرخ شد، برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه. با گوجه و خیارشور سرو کردم. خیلی سریع و آسون آماده شد. طعمش هم خیلی خوب بود.

18. شیرینی نخودچی، لطیف و خوش طعم

یه دستور شیرینی نخودچی عالی تو نی نی سایت پیدا کردم. آرد نخودچی، روغن قنادی و پودر شکر رو با هم مخلوط کردم. خمیر رو ورز دادم و تو قالب گذاشتم. تو فر گذاشتم تا بپزه. بعد از پخت، گذاشتم خنک بشه و از قالب جدا کردم. خیلی لطیف و خوش طعم شد. برای عید خیلی خوبه.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا